fbpx
Home Dessert Roger Van Damme – Desserts
Roger Van Damme – Desserts

Roger Van Damme – Desserts

29 december 2018

Als er één iemand weet hoe je de harten culinair moet veroveren dan is het wel Roger van Damme. Met hart en ziel heeft Roger en zijn team 2 jaar lang gewerkt aan dit jubileumboek. Net zoals voor koken moet je ook voor een mooi boek je tijd nemen. En het resultaat mag er zijn. Het boek is compleet. De passie spat van iedere bladzijde.  Vierenvijftig prachtige desserts met alle seizoensproducten, origineelste vormen en lekkerste combinaties.

 

Wat je nu in je handen houdt, is misschien wel mijn grootste huzarenstuk ooit. Je zou het mijn culinaire biografie kunnen noemen.”

 

Op 25 jaar tijd heeft Roger langzaam, maar zeker én weldoordacht alle topingrediënten samengebracht en laten sudderen. En nu deelt hij het smaakvolle eindresultaat van dat harde werk in dit boek.

Onze Roger Van Damme, Chef van het jaar 2010, Beste patissier ter wereld 2017, zeven boeken en een Michelinster. Niet mis hé? In zijn jubileumboek verzamelt Roger van Damme de allerbeste recepten. Zowel beginnelingen, hobbykoks en maestro’s komen aan hun trekken.

 

Niet alleen een receptenboek

Roger van Damme zijn nieuwste boek is niet alleen een receptenboek. Hij vertelt een verhaal. Hij neemt je mee op reis naar de grote chefs die hem de voorbije kwarteeuw geïnspireerd hebben. Een inkijk vanaf de start van zijn carrière en het indrukwekkende traject die hij ondertussen heeft afgelegd.

 

Zoals een schrijver een oeuvre heeft aan boeken, zo heeft elke chef zijn oeuvre aan gerechten. Een groot deel van dat indrukwekkende oeuvre van Roger is terug te vinden op deze bladzijden.

Tijdens zijn stages steelt Roger met zijn ogen en gebruikt hij al zijn zintuigen om er inspiratie op te doen. En nog steeds heeft hij een overvol hart voor het magnifieke Barcelona en het feeërieke Parijs. In dit boek deelt Roger zijn favoriete plekjes in beide steden. Roger heeft zich altijd omringd met bezielde mensen. Een team achter de schermen maar ook leermeesters en keukenartiesten die je inspireren.

 

Geniet niet alleen van het eindresultaat – een prachtig bord – maar evenzeer van de weg daarnaartoe. Dat heb ik ook gedaan de voorbije jaren.

 


Roger Van Damme

WIN ACTIE

Wat dacht je van een leuk eindejaarscadeautje?
Ik mag namelijk een exemplaar weggeven van Roger zijn allernieuwste boek.

Deelnemen doe je zo:

 

Facebook

  1. Volg A Spoonful of Happiness
  2. Volg Njam! & Studio 100
  3. Tag jouw favoriete foodies in de comments

 

Instagram

  1. Volg A Spoonful of Happiness
  2. Volg Njam! & Studio 100
  3. Tag jouw favoriete foodies in de comments.

 

De winnaar wordt op bekend gemaakt op dinsdag 1 januari 2019. Succes!

 

Liefs,
Virginie



Volg A Spoonful of Happiness op de voet via Facebook en Instagram

Heb je dit al gelezen?

30 reacties

Avatar
Marian Le Clef 29 december 2018 - 14:28

Prachtig boek van een prachtige man! Ik had de eer om hem onlangs te ontmoeten. Hier kijk ik naar op!
Bedankt voor je mooie review Virginie!
Marian Le Clef

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:36

Het is inderdaad een geweldige man! Succes!

Reply
Avatar
Lutgarde Vanoppen 29 december 2018 - 14:32

Graag waag ik mijn kans voor deze prachtige actie!

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:36

Succes Lutgarde!

Reply
Avatar
Roland Haesen 29 december 2018 - 14:33

Wat een leuke prijs! De desserts van Roger zijn heel erg wijs!

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:35

Ik kan je alleen maar gelijk geven! Succes!

Reply
Avatar
Tom Haesen 29 december 2018 - 14:33

Dit boek is uniek, dit mogen winnen echt heel sjiek!

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:35

Helemaal met eens! Succes!

Reply
Avatar
Jan Haesen 29 december 2018 - 14:34

Dit boek is een prachtig nieuwjaarsgeschenk!

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:35

Volledig met eens. Succes!

Reply
Avatar
De Ruyck Kim 29 december 2018 - 14:35

We blijven heel graag kijken naar Roger van Damme zijn gerechten op televisie. Fantastische tips die het dessert dat TIKKELtje meer geven. Mmmm

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:35

Volledig met eens! Succes!

Reply
Avatar
glenn herssens 29 december 2018 - 14:39

Jullie hebben me alvast geïnspireerd om in dit boek eens te uit te pluizen en iets lekkers op tafel te toveren 🙂

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:34

Altijd fijn om geïnspireerd te worden! Succes!

Reply
Avatar
Gryson Wim 29 december 2018 - 15:10

Voor mijn schat, Anneke Vantorre. Dan kunnen we samen genieten van al dat lekkers zoals op “Lekker Klassiek” en Kookeet.

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:34

Ah heerlijke events! Ook dit jaar waren Roger zijn creaties TOP!

Reply
Avatar
hilde maldoy 29 december 2018 - 15:58

Ik ben héél benieuwd ! Ik waag mijn kans voor dit prachtige boek van Roger!

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:33

Succes Hilde, de winnaar wordt dadelijk via social media bekend gemaakt!

Reply
Avatar
Charlotte raepsaet 29 december 2018 - 16:05

Wat een creativiteit, wat een passie ! Prachtig om te zien hoe van een pakske suiker, wat fruiten en andere losse ingrediënten zo een creaties ontstaan. Alleen het zien al maakt mensen gelukkig. Ik kijk er naar uit hetzelfde te doen!

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:33

Ik kan je alleen maar gelijk geven! Succes!

Reply
Avatar
barbara 29 december 2018 - 17:56

kan ik zonder over al die sociale media te beschikken toch ook meedoen aan de actie ?

ik ben superfan van Roger, de beste zoete bakker

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:32

Hi Barbara, dat kan zeker. Uit alle deelnames wordt er uiteindelijk een winnaar gekozen.

Reply
Avatar
Laura Gheysen 29 december 2018 - 20:38

Al heel wat keren staan hopen in de winkel dat ik dit boek met kerst zou krijgen. Wie niet waagt niet wint…

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:32

Het zou inderdaad een leuk geschenkje zijn!

Reply
Avatar
geysen erik 30 december 2018 - 11:35

Ik wil wel eens desserten maken zoals Roger van Damme !!!

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:31

De winnaar wordt straks bekend gemaakt, wie weet!

Reply
Avatar
Katrien Adams 30 december 2018 - 13:02

Aan zijn moeilijke creaties ben ik nog niet begonnen. Maar van alles wat ik van Roger Van Damme heb gemaakt, krijg ik complimenten en wordt aan mij het recept gevraagd. Ik ben zeker fan van hem en een beeoekje aan zijn restaurant staat op mijn verlanglijstje.

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:31

Het zijn zeker niet de meest makkelijke recepten in het boek maar je zal er ongetwijfeld opnieuw heel wat complimenten met scoren! Succes!

Reply
Avatar
sofie holvoet 31 december 2018 - 21:00

Ik hoop op een beetje hulp van de geluksfee en doe graag mee :-). Ziet er een prachtig boek uit!

Reply
Virginie
Virginie 2 januari 2019 - 18:31

Het is inderdaad een prachtig boek! Succes Sofie!

Reply

Laat een reactie na

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.