Home Koffie Turmeric Latte

Turmeric Latte

Latte Turmeric Mill & Mortar

Klik hier om kurkuma latte van Mill & Mortar te bestellen.

Bestel via de webshop van Mill & Mortar met de kortingscode SPOONFUL10 en ontvang 10% korting op het volledige assortiment. De code kan je invoeren bij het afronden van de bestelling. Ik gebruik uitsluitend nog de kruiden van Mill & Mortar. De kwaliteit ligt zoveel hoger dan de standaard supermarktkruiden waardoor je ook veel minder moet gebruiken. 


Turmeric Latte

De bijzonder krachtige smaak van kurkuma, gebalanceerd met echte kaneel, gember, kardemom en zwarte peper. 

We haalden de mosterd … euh… kurkuma bij de Sri Lankanen waar Golden Milk al eeuwen deel uitmaakt van hun dagelijks voedingspatroon.

Latte Spices

Turmeric Latte maakt, samen met Cinnamon Latte, deel uit van de Latte spices. Dit zijn biologische kruidenblends boordevol pittige warmte. De Latte Spices bevatten geen suiker, melkpoeder of andere additieven. 

Voeg de Latte Spices toe aan je favoriete koffiebereiding. Niet echt fan van koffie? No panic! 

De kruidenblends komen namelijk ook fantastisch tot hun recht in melk (ook lactose-vrije versies zoals kokos-, soja- en amandelmelk), chocolademelk en (ijs)thee.

Klop de kruidenblend samen met de melk op vooraleer je deze toevoegt aan de koffie. Of voeg een lepel van de Latte Spices toe aan versgemalen koffie. Of schep rechtstreeks een lepel in de kop.

Besprenkel net voor het serveren een snuifje Latte Spice op je melkschuim voor de ultieme instagramwaardige koffie.

Dosering: afhankelijk van smaak, een vierde tot een volledige koffielepel per dl melk.