Home Google Chromecast

Google Chromecast

Google Chromecast

 

Bestel HIER jouw Google Chromecast.


Tot vorig jaar had ik nooit eerder gehoord van een Google Chromecast. Maar wat een handig ding is dit! Ik gebruik het vooral voor Spotify, Netflix en soms YouTube.

Chromecast what?

Google Chromecast is een klein toestelletjes die je in jouw tv plugt. Jouw tv moet hiervoor wel een HDMI-aansluiting hebben. Het is letterlijk in slechts enkele minuten geïnstalleerd en is super makkelijk in gebruik. Ooh ja, je hebt natuurlijk ook wifi nodig want anders ben je niet veel met zo’n Chromecast. Je gebruikt jouw smartphone, tablet of laptop als afstandsbediening waardoor je series, films of muziek gewoon via jouw tv afspeelt. Heerlijk vind ik het!

Als ik thuis ben dan speelt er altijd muziek. Altijd. Er is niets zo handig dan via jouw smartphone een ander nummer kiezen terwijl je gewoon verder kan doen met wat je bezig was.
Vroeger keek ik films en series op tv met mijn laptop als tussenkanaal. Hiervoor moest ik iedere keer mijn laptop verbinden met de HDMI-kabel. Wanneer ik de film wou pauzeren of een nieuwe aflevering wou afspelen moest ik iedere keer opnieuw uit de zetel om die handeling uit te voeren. Met zo’n Chromecast doe je dus alles gewoon vanuit jouw zetel want jouw smartphone dient als afstandsbediening. Bovendien vind ik 39€ echt belachelijk weinig geld voor een toestelletje die je leven zoveel makkelijker maakt.