Home Voor in de keuken Foodprocessor BOSCH

Foodprocessor BOSCH

foodprocessor

 

Bestel HIER jouw foodprocessor van Bosch.


Ik heb heel lang gezocht naar een goede foodprocessor. Mijn lijstje met vereisten waren vrij duidelijk: een stevige motor zodat hij makkelijk ijs en diepgevroren fruit kan hakken (om ijsjes of smoothie bowls te maken), kwalitatief, liefst niet te duur en makkelijk in onderhoud.

 

Mijn favoriet keukentoestel

Na lang vergelijken en opnieuw vergelijken kwam ik bij deze foodprocessor van Bosch uit. En ik heb er nog geen seconde spijt van. Bovendien heeft dit toestel meerdere functies waaronder een blender, mini hakmolen, citruspers, snij- en raspschijven, een garde en kneedhaak.

Ik maak vooral gebruik van de foodprocessor en blender omdat ik het toestel vooral om die reden heb gekocht. De extra mogelijkheden zijn mooi meegenomen want die vervangen ineens alle andere kleine keukentoestellen die teveel plaats namen in de keukenkast. Met zijn 1250 watt voldoet hij perfect aan mijn wensen want hij hakt met ongelooflijk gemak ijs en diepgevroren fruit. En goed nieuws, er zijn heel vaak promoties op dit toestel waardoor je echt een koopje doet!