Home Onweerstaanbaar kant-en-klaar

Onweerstaanbaar kant-en-klaar

cover kant en klaar front kopie

EINDELIJK is het zover,
#secretproject is niet langer secret!!!

7 maanden lang hebben we achter de schermen keihard gewerkt aan onze gezamelijke “baby” en vandaag mogen hem meeeega fier aan jullie voorstellen. Hello world this isOnweerstaanbaar Kant-en-klaar” de boekbaby van mezelf en mijn bestie Silke Van Engeland van Fabrique MangerFique.

Eind oktober vinden jullie ons boek in de winkelrekken!

Kan jij, net als wij, niet wachten om een exemplaar in de hand te hebben?
Goed nieuws, want jullie kunnen vanaf NU het boek alvast pre-orderen !
Schrijf je in op de pre-order lijst en krijg als eerste de kans om een gesigneerd exemplaar te ontvangen.

Wil je het boek onmiddellijk aankopen? Ook dat kan!
Klik dan op de knop ‘betalen’ in deze e-mail.
Je ontvangt dan jouw gesigneerd exemplaar in de bus van zodra het boek van de persrollen rolt.

Wil je het boek liever afhalen? Dat kan ook!
Je kan het boek afhalen in Deinze (9800) of Heusden (9070). Zo hoef je geen verzendkost te betalen.
Boeken worden uitsluitend via de website betaald en niet bij afhaling.
Je kan bij het betaalproces ‘afhalen’ aanvinken. Bestel jouw gesigneerd exemplaar dus snel!


Alle pre-order exemplaren worden persoonlijk door ons gesigneerd.

Waarover gaat 'Onweerstaanbaar kant-en-klaar?'

Houden van gezelligheid en lekker eten gaan hand in hand, al staat dat echter niet altijd gelijk aan houden van uitgebreid koken.
Laat staan er de tijd voor vinden.
En net daarom schreven food fotografes en stylistes Virginie Schoelinck en Silke Van Engeland Onweerstaanbaar kant-en-klaar, jouw handleiding voor het maken van fancy quick fix gerechten met kant-en-klare producten.
Verras je gasten met heerlijke gerechten, en schuif zelf ontspannen mee aan tafel. 

Met behulp van de juiste basistoppings en stylingtechnieken tonen Virginie & Silke hoe je in no time kant-en-klare producten naar een hoger niveau tilt en zelfs omtovert tot een luxueuze feestmaaltijd. 
Een diepvriespizza serveren zoals enkel la mama dat kan of bereide hummus op smaak brengen met wat citrus. You name it and they’ve got you covered.