Home Koude gerechten Mocktail party met Vintense
Mocktail party met Vintense

Mocktail party met Vintense

12 augustus 2019
.

A little party never killed nobody

Vorige maand stond er nog eens een date op de planning met de vriendinnen. Het is iedere keer opnieuw een zoektocht naar een datum die voor iedereen past. Daarom liggen onze dates ook vaak al enkele maanden op voorhand vast. Lang leve Doodle! En dan is het aftellen, want we kijken er altijd enorm naar uit elkaar terug te zien!

We kennen elkaar al van in de kleuterklas/lagere school. So we go way back! Na het middelbaar zijn onze wegen gescheiden. Je kent dat wel. De ene studeert verder, de andere gaat op kot, de andere gaat werken, verschillende scholen, verschillende levens en voor je het weet ben je enkele jaren verder. Maar uiteindelijk hebben we elkaar enkele jaren geleden teruggevonden en sindsdien merk je goed dat onze vriendschap heilig is. We doen allemaal evenveel moeite om de vriendschap te onderhouden.

Een feestje organiseren hoeft niet automatisch gepaard te gaan met een sessie toiletknuffelen en een gigantische hangover. Niet iedereen wil of kan alcohol drinken tijdens een feestje. Niet-drinkers zullen het ongetwijfeld met me eens zijn dat er vaak geen inspirerend alternatief voorzien is. Ik bedoel, een glaasje fruitsap of bruisend water kan je nu niet bepaald spannend noemen hé?

 

Lees ook: Moscow Mule zonder alcohol.

.

Vintense

.

Voorzie alcoholvrije alternatieven

Mocktails, het blijft toch een dingetje. Jouw zwangere vriendin, de aangewezen chauffeur of de vrienden die nooit alcohol drinken zullen je dankbaar zijn. Een drankje met wat extra garnering en een ijsblokje zorgt toch direct voor die extra touch.

De mocktails van Vintense zijn heel makkelijk te serveren. Het enige wat je nodig hebt is een extra ingrediënt en ijsblokjes.

Omdat alle redenen goed zijn voor een feestje besloot ik ons weerzien te combineren met een mocktail party. Heel handig want één iemand van het gezelschap drinkt geen alcohol, twee anderen van het gezelschap waren bob dus ik heb alvast het ideale publiek op bezoek.

 

.

Vintense, what?

Ik maakte kennis met Vintense, een alcoholvrije wijn met bubbels. Ik ben altijd een beetje sceptisch tegenover alcoholvrije drankjes omdat die vaak mierzoet zijn. “Alcoholvrij” heeft duidelijk zijn intrede gedaan op de wijnmarkt. Deze consumptietrend beantwoordt aan de verwachtingen van klanten die houden van traditionele en kwaliteitsvolle producten zonder de nadelen van alcohol. Dankzij de passie en het respect voor de streek en het ambacht verkrijgt Vintense unieke wijnen om te dealcoholiseren. Hun oenologen selecteren zorgvuldig de wijnen volgens ultramoderne specificaties. Dankzij de uitmuntendheid van de grondstof kunnen we een heel precieze en gelijkmatige kwaliteit garanderen.

.

Vintense

.

Dealcoholiseren

Met hun unieke dealcoholiseringsproces kan Vintense de subtiele smaken en aroma’s van de oorspronkelijke wijnen behouden. Maar weet je hoe Vintense de absolute 0,0% alcohol garandeert? Het bijzondere aan deze methode is dat er een lage druk onder vacuum op de wijn wordt uitgeoefend om de verdamping van de alcohol op lage temperatuur mogelijk te maken. Daardoor gaan vluchtige aroma’s niet verloren en blijven de organoleptische eigenschappen van de oorspronkelijke wijn intact. De essentiële smaak en aroma’s blijven behouden. De assemblage, ten slotte, garandeert een goede structuur, een mooie harmonie en het evenwicht van het assortiment Vintense 0% Alc.

.

Meet Hugo, Bellini & Americano Spritz

Vintense ICE heeft drie variëren in hun gamma. En uiteraard hebben we ze alle drie uitgeprobeerd. Serveer Hugo met enkele takjes verse munt. Bellini komt het best tot zijn recht met een schijfje perzik. En natuurlijk past een schijfje sinaasappel het best bij Americano Spritz. 

 

Hieronder enkele sfeerbeelden van onze gezellige avond!

.

Liefs,
VirginieVolg A Spoonful of Happiness op de voet via Facebook en Instagram

.

 

Vintense

Vintense

 

Uiteraard moeten er ook hapjes zijn! Het recept voor de Magic Mango dip vind je HIER.

 

Vintense

Vintense

 

Het recept voor de heerlijke watermeloen-feta salade vind je HIER.

 

Vintense

Vintense

Vintense

Heb je dit al gelezen?

Laat een reactie na

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.