Vol-au-vent, what’s not to love?
Klassiekers met een twist, daar hou ik van.
Deze keer koos ik voor een vol-au-vent op basis van champignons.
Niet de meest spannende twist, maar als je het mij vraagt wel een ongelofelijke lekkere twist op deze klassieker.
Ik ontwikkelde dit recept voor Lacroix en gebruikte als basis voor deze vol-au-vent hun gevogeltefond.
Omdat ik het recept speciaal voor hun website heb ontwikkeld kan je doorklikken naar hun website.
Het recept kan je raadplegen via deze link -> Recept vol-au-vent van champignons.
Vegan alternatief
Vervang de gevogeltefond door groentefond van Lacroix.
Kies voor plantaardige room en boter (zoals bijvoorbeeld Alpro) en dit gerechtje is helemaal vegan-proof!
Zelfs de echte vleesliefhebbers zullen deze vegan vol-au-vent van champignons weten te appreciëren!
Heb je dit recept gemaakt?
Sharing is caring!
Tag dan zeker @a_spoonful_of_happiness op Instagram!