Home Warme gerechten Gegarandeerd succes: vol-au-vent van champignons
Gegarandeerd succes: vol-au-vent van champignons

Gegarandeerd succes: vol-au-vent van champignons

27 november 2021

Vol-au-vent, what’s not to love? 

Klassiekers met een twist, daar hou ik van.
Deze keer koos ik voor een vol-au-vent op basis van champignons.
Niet de meest spannende twist, maar als je het mij vraagt wel een ongelofelijke lekkere twist op deze klassieker. 

Ik ontwikkelde dit recept voor Lacroix en gebruikte als basis voor deze vol-au-vent hun gevogeltefond.
Omdat ik het recept speciaal voor hun website heb ontwikkeld kan je doorklikken naar hun website. 

Het recept kan je raadplegen via deze link -> Recept vol-au-vent van champignons.

Vegan alternatief

Vervang de gevogeltefond door groentefond van Lacroix.
Kies voor plantaardige room en boter (zoals bijvoorbeeld Alpro) en dit gerechtje is helemaal vegan-proof!
Zelfs de echte vleesliefhebbers zullen deze vegan vol-au-vent van champignons weten te appreciëren!

Heb je dit recept gemaakt?
Sharing is caring!
Tag dan zeker @a_spoonful_of_happiness op Instagram! 

Volg me op Instagram

Heb je dit al gelezen?

Laat een reactie na

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.