Home Dessert Chocolate Bark Speckled Eggs
Chocolate Bark Speckled Eggs

Chocolate Bark Speckled Eggs

28 maart 2019

Als kind mocht ik iedere Pasen paaseitjes zoeken in huis. Na een paar jaar kende ik de meeste schuilplaatsen wel maar toch keek ik er iedere keer opnieuw enorm naar uit.
Ik herinner me nog hoe ik iedere Paaszondag rond 11u naar buiten keek toen de klokken van de kerk op hun Paasbest begonnen te luiden. Er werd me verteld dat de Paasklokken dan allemaal zouden terugkeren. Ik ben nog steeds op zoek naar die vliegende Paasklokken 😉

Ieder jaar opnieuw blijft er een deel van de paaseieren in de kast liggen omdat het gewoonweg pure overkill is. Verwerk de restjes chocolade in deze toffe Chocolate Bark Speckled Eggs. Of verwerk ze in het recept Chocolade perencrumble of Double Chocolate Granola voor bij het ontbijt.

 

Zo maak je de Chocolate Bark Speckled Eggs

Smelt de donkere chocolade au bain-marie. Neem een grote ovenschaal en bekleed met bakpapier. De schaal moet in de diepvries of koelkast passen. Giet de gesmolten chocolade in de grote ovenschaal en smeer de chocolade uit zodat die overal even dik is. Je bepaalt zelf hoe dik je de chocolade repen wenst.

Smelt de witte chocolate au bain-marie. Giet de gesmolten witte chocolade over de donkere chocolade. Neem een kleine lepel en meng de witte chocolade met de donkere chocolade, zodat er ‘swirls’ ontstaan. Bestrooi met de Speckled Eggs en plaats gedurende 30 minuten in de diepvries of 60 minuten in de koelkast. Breek vervolgens de Chocolate Bark Speckled Eggs in stukken en geniet!

 

Liefs,
VirginieVolg A Spoonful of Happiness op de voet via Facebook en Instagram

 

M&M

 

CHOCOLATE BARK SPECKLED EGGS

Print dit recept

Ingrediënten

  • 200 gram donkere chocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • Speckled eggs van M&M’s

Instructies

  1. Smelt de donkere chocolade au bain-marie.
  2. Neem een grote ovenschaal en bekleed met bakpapier. De schaal moet in de diepvries of koelkast passen.
  3. Giet de gesmolten chocolade in de grote ovenschaal en smeer de chocolade uit zodat die overal even dik is. Je bepaalt zelf hoe dik je de chocolade repen wenst.
  4. Smelt de witte chocolate au bain-marie. Giet de gesmolten witte chocolade over de donkere chocolade. Neem een kleine lepel en meng de witte chocolade onder de donkere chocolade, zodat er ‘swirls’ ontstaan.
  5. Bestrooi met de Speckled Eggs en plaats gedurende 30 minuten in de diepvries of 60 minuten in de koelkast. Breek vervolgens de Chocolate Bark Speckled Eggs in stukken en geniet!

 

 

Heb je dit al gelezen?

2 reacties

Lianne 2 april 2019 - 13:13

Het is zo schandalig, maar ik moet nog steeds iets van jouw blog maken voor de Foodblogswap. Het komt er nu echt aan, ik ga een overheerlijke variant maken op deze paas breek chocolade! 😉 Keep your posted.

Reply
Dio 2 april 2019 - 18:23

Holy shit! Dit ziet er echt onwijs lekker uit! Ik ga het ff bewaren

Reply

Laat een reactie na

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.